Респак ООД е основана през 1992 г. и предмета й на дейност близо три десетилетия остава непроменен – производство на транспортни опаковки . Единствено което се променя е опита и ентусиазмът ни да вършим нещата по правилния начин, да бъдем по-успешни от вчера , по-добрият доставчик и предпочетен партньор.
Фокусът ни е изцяло върху високото качество на продукцията и обслужването, надеждността и устойчивостта в отношенията с партньорите ни.

Започнахме с производството на слотерни транспортни опаковки от велпапе, през 1999 година разширихме асортимента си с щанцови , а от 2014 внедрихме производството и на каширани опаковки.
Горди сме да бъдем дългогодишен и изпитан доставчик на водещи производители като : Италфуд АД , Теси ООД, Лавена АД , Фрукто АД, Добружански хляб АД, Ваком МП ООД , Диавена ООД,

В началото на 2023 беше въведена в експлоатация новата производствена база на фирмата в Индустриален парк - Шумен . На площ от 7 дка са разположена склад и производство , беше доставено и внедрено ново производствено оборудване което разшири и увеличи производствените възможности на фирмата.

За по-добро обслужване на клиентите ни поддържаме и собствен автопрак.

над 30

години история на дружеството


над 170

доволни корпоративни клиенти


НАШИ КЛИЕНТИ СА:

Italfood2Italfood1
Lavena2Lavena1
Tesy2Tesy1
Frukto-new2Frukto-new1
Diavena2Diavena1
Dobrudjanski-hliab2Dobrudjanski-hliab1
velikovi2velikovi1
ameva2ameva1
alkomet2alkomet1
kupro2kupro1
vakomvakom1
klasolio2klasolio